alanya property
alanya property
alanya property
property alanya nations flags
Om oss
Startsidan
Selskapets profil
Servicepaket
Fastighetsförvaltning
Köpprocessen
Gästbok
Turkey
Antalya
inteckning
Om Alanya
Hvorfor investere i Tyrkia
Samarbeidspartnere
Kontakta oss
Vårt erbjudande
Sök
Lägenheter
Villor
Hotell
Tomter
våra projekt
Ekstra
Nyttige lenker
property alanya
Alanya
Antalya

alanya real estate
property alanya Sök property alanya Lägenheter property alanya Villor property alanya Hotell property alanya Tomter property alanya våra projekt property alanya alanya real estate
 
alanya property

Samarbeidspartnere

Vårt firma er alltid åpne for nye og dynamiske partnere. Er De interessert, kontakt oss gjerne på e-mail: info@antalyarealestates.com

For øyeblikket har vi profesjonelle samarbeidspartnere i flere land. Vi har en stor base av eiendommer beliggende i  Belek, Colakli, Side, Avsallar, Turkler, Konakli, Alanya, Oba, Kestel, Mahmutlar, Kargicak, Demirtas, Gazipasa, Kusadasi og Fethiye, og kan tilby enhver kunde og investor den rette eiendommen etter deres behov og ønske.

I kraft av innehaver, Kerim Bliktay, som er formann i eiendomsmeglerforeningen i Alanya, har selskapet et godt og troverdig renomme. Er De innehaver av en eiendomsmeglervirksomhet i Deres land og ønsker å utvide Deres marked, er dette en mulighet til å bli vår partner.

Send oss opplysninger vedrørende Deres firma, samt hjemmeside, og litt om hvorfor De ønsker å samarbeide med Antalya Real Estates, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Vi takker for Deres interesse.

  • Handen-schudden
properties alanya  
property alanya | turkey property | belek property | side real estate | real estate alanya | property in europe
alanya