alanya property
alanya property
alanya property
property alanya nations flags
О компании
главная
Профиль Компании
Пакет Услуг - компания Недвижимость Анталий
управление недвижимости
Процедура купли - компания Недвижимость Анталий
Рекомендации
Турция
Анталия
ипотека
Аланья
Почему Турция
ПАРТНЕРСТВО
свяжитесь с нами
В продаже
Поиск
Квартиры
Виллы
Гостиницы
Земельные участки
наши проекты
Дополнительно
связь
property alanya
Alanya
Antalya

alanya real estate
property alanya Поиск property alanya Квартиры property alanya Виллы property alanya Гостиницы property alanya Земельные участки property alanya наши проекты property alanya alanya real estate
 
alanya property

-type-heading-here-

подробнее об объекте

Цена386,347 € Ref No235 месторасположение Fethiye тип недвижимостиВиллы комнаты5 условия продажа окрестность 253 m2 посетитель 24730

 

 

Området som er valgt for å bygge dette prosjektet er kjent som "Karabag Olive Grove" og ligger i en vakker skråning ved hovedveien til Kalkan. Det er planer om at dette komplekset skal ha sitt eget transportsystem, men byens sentrum ligger bare 5 min gange herfra, og til stranden og marinaen er det ca 15 min gange. For de som ikke ønsker å gå, er det kort avstand til lokalbussens stoppested.

Kalkan villas er et nytt, luskuriøst og prestisjefylt prosjekt, nær Kalkan sentrum, og dets store tomt, fantastiske utsikt og ideelle beliggenhet gjør prosjektet unikt. Det vil bli bygget 19 frittstående villaer med privat svømmebasseng (30 m2).

Av denne typen villa (type A 4) er det 3 tilgjengelige, hver med en tomt på 617 m2 og et bo.areal på 253 m2 fordelt på  2 etasjer og penthouse-etasje (kjeller mot tillegg).

TYPE A 4: I første etasje er det stue med åpen kjøkkenløsning og spisekrok, utgang til bassenget og terrasse. Fra kjøkkenet har man direkte tilgang til verandaen på vestsiden. Den østre delen av etasjen har i tillegg et gjestesoverom med tilknyttet bad og toalett. Annen etasje inneholder ett stort soverom med eget bad, påkledningsområde og balkong, samt ett soverom til med eget bad og en liten balkong. Penthouse-etasjen inneholder også et soverom med eget bad og terrasse med kjøkkenbenk. Den valgfrie kjelleretasjen har to innredningsalterativ; i tillegg til et stort hobbyrom kan det lages enda ett soverom med eget bad.

все фото

properties alanya  
property alanya | turkey property | belek property | side real estate | real estate alanya | property in europe
alanya